Μικράς Ασίας 59

57010 Πεύκα, Θεσασαλονίκη

+30 2310 674334

Δε-Πα: 17:00-21:00

6
ΕΤΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ

ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ…

Το θέατρο αποτελεί κομμάτι του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Στο θεατρικό εργαστήρι το γνωρίζουμε διασκεδάζοντας. Μαθαίνουμε πώς φτιάχνεται μια θεατρική παράσταση, από την επιλογή του κειμένου μέχρι το ανέβασμα, και τη δημιουργούμε συμμετέχοντας ενεργά σε όλα τα στάδια της.

Το θεατρικό παιχνίδι και οι αυτοσχεδιασμοί αρχικά μας βοηθούν να χρησιμοποιήσουμε τον λόγο και το σώμα, για να εκφράσουμε συναισθήματα και καταστάσεις, ενώ στη συνέχεια αποτελούν τη γέφυρα που μας περνάει στο χτίσιμο των ρόλων μας. Πλάθοντας τους ρόλους γνωρίζουμε κάτι άλλο έξω από τον εαυτό μας και αναπτύσσουμε τη φαντασία μας.

Παράλληλα, ασχολούμαστε με τα σκηνικά, τα ρούχα, τη μουσική και τον φωτισμό που θα ντύσουν αρμονικά τους ρόλους και θα μας οδηγήσουν να σταθούμε χωρίς φόβο απέναντι στο κοινό μας για την τελική μας παράσταση. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνωρίζουμε τον εαυτό μας, μαθαίνουμε τη συνεργασία και τον σεβασμό στο διαφορετικό, πάντα παρέα με τη φαντασία και τη δημιουργικότητά μας, που διαρκώς θα αναπτύσσονται.

Ελισσώ​
Γιαννούλη