Ειρήνη Γκόγκου

Ειρήνη Γκόγκου

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1985, όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε ηλικία 6 ετών. Συνέχισε τις σπουδές στο πιάνο με την Λουκία Σβορώνου και ολοκλήρωσε με την Ινέσσα Παυλίδου ενώ τελείωσε τις σπουδές της στα ανώτερα θεωρητικά με τον Δήμο Νικόπουλο στο Μουσικό Σχολείο Σείριος.

Είναι κάτοχος διπλώματος πιάνου (ΑΡΙΣΤΑ παμψηφεί με A` βραβείο εξαιρετικής επίδοσης) και των πτυχίων Αρμονίας (ΑΡΙΣΤΑ), Αντίστιξης (ΑΡΙΣΤΑ), και Φυγής (ΑΡΙΣΤΑ) καθώς και απόφοιτη της τάξης Μουσικής Δωματίου με καθηγήτρια την Ίγγα Συμονίδου (ΑΡΙΣΤΑ).

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου και παιδαγωγικής οργάνου με διδάξαντες καθηγητές όπως οι Matitjahu Kellig (καθηγητής πιάνου της Ακαδημίας Μουσικής του Detmold, Γερμανίας), Άρη Γαρουφαλή, Γιώργο Μάνεση, Bernard Ringeissen, Laurent Boullet, Νίκο Ζαφρανά και άλλους. Επίσης, συμμετείχε στο 2ο Διεθνές Συνέδριο για την Ιατρική των Μουσικών στην Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί σε ατομικά ρεσιτάλ και συναυλίες.

Εκτός από τη μουσική μόρφωση απέκτησε και πανεπιστημιακή, αφού είναι πτυχιούχος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.