Άνη Χ”Αντωνίου

Άνη Χ”Αντωνίου

Φοίτησε στο Κρατικό ωδείο και αργότερα  συνέχισε τις σπουδές της με την Ινέσσα Συμονίδου με την οποία πήρε το δίπλωμα πιάνου  με Άριστα παμψηφεί. Παράλληλα ολοκλήρωσε τις σπουδές στη μουσική δωματίου με την  Ίνκα Συμονίδου με βαθμό Άριστα και  απέκτησε το πτυχίο της Αρμονίας με Άριστα.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πιάνου με τους, Μatitjahu Kellig, Δημήτρη Τουφεξή, Δόμνα Ευνουχίδου, Νίκο Ζαφρανά, Μαρία Αστεριάδου. Σεμινάριο διεύθυνσης χορωδίας με τον Αντώνη Κοντογεωργίου. Διήμερο σύνθεσης, εκτέλεσης και διδακτικής του πιάνου του ΟΜΜΘ σε συνεργασία με την ΕΕΜΕ. Πήρε μέρος στην 4η Θερινή μουσική Ακαδημία του ΚΩΘ με τους Laurent boullet και Bernard Ringeissen και στο 2ο συνέδριο για την Ιατρική των μουσικών. Έχει παρακολουθήσει σειρά μαθημάτων μουσικοθεραπείας στο ΑΠΘ με την Ντόρα Ψαλτοπούλου. Το 2012 πήρε μέρος στο Φεστιβάλ πιάνου Θεσσαλονίκης.

Από το 2005 εργάζεται ως καθηγήτρια πιάνου στο μουσικό σχολείο Σείριος. Το 2012-2013 εργάστηκε στην Καλλιτεχνούπολη του Δήμου Πανοράματος στο μουσικό εργαστήρι για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Είναι απόφοιτη  του τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ.