Μουσικό Σχολείο

Στόχος της μουσικής σχολής “Σείριος” είναι η συνεχής αναζήτηση για τις καινούργιες ανάγκες και τάσεις της μουσικής εκπαίδευσης, η υιοθέτηση των πιο εξελιγμένων προγραμμάτων σπουδών, καθώς και η καλλιέργεια των μαθητών σε όλες τις ηλικίες. Ξεκινώντας με τη μουσική αγωγή προσχολικής ηλικίας και τα τμήματα προπαιδείας, δίνονται τα πρώτα μουσικά ερεθίσματα στα παιδιά, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αναπτύσσοντας ικανότητες και ευαισθησίες. Τα τμήματα οργάνων προσφέρουν μια σωστή εκπαίδευση από τις πολύ μικρές ηλικίες, ως και τις απαιτητικές τάξεις. Τέλος, η σχολή είναι σε θέση να στηρίξει τις σπουδές υψηλού επιπέδου, τόσο στα ανώτερα θεωρητικά, όσο και σε σολιστικό επίπεδο.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ “ΣΕΙΡΙΟΣ”
* Κορυφαία ποιότητα σπουδών για όλα τα όργανα σε όλα τα επίπεδα.

* 25 καθηγητές σολίστες, Μουσικολόγους, μεταπτυχιακούς, και μουσικοπαιδαγωγούς με σύγχρονη άποψη και αντίληψη για τη μουσική ερμηνεία και παιδαγωγική.

* Συνεχή κατάρτιση με τη διοργάνωση σεμιναρίων, συναυλιών και άλλων εκδηλώσεων με σολίστ διεθνούς φήμης, Έλληνες και ξένους.

* Μουσικά σύνολα και ορχήστρες από 5 ετών και για όλες τις ηλικίες .

* 65 αναγνωρισμένα από το Υ.ΠΑΙ.Θ.ΠΑ πτυχία και διπλώματα οργάνων, ανώτερων θεωρητικών και επιτυχίες στα ειδικά μαθήματα των πανελληνίων εξετάσεων.

* Ερασιτεχνικές σπουδές για όλες τις ηλικίες.

* Υποτροφίες για τους εξαιρετικούς μαθητές.

* Σύγχρονες και κατάλληλες υλικοτεχνικές υποδομές.

* Σχολή μπαλέτου αλλά και σύγχρονου, μοντέρνου και λάτιν χορών για όλες τις ηλικίες.

* Προσχολική μουσική εκπαίδευση σύμφωνα με τα πιο εξελιγμένα διεθνή πρότυπα.

*Κοντά στις νέες τάσεις και τις σημερινές ανάγκες όπως η μουσική τεχνολογία και τα τμήματα Jazz.

* Χώρος απόλυτης εμπιστοσύνης που όσοι τον διαβαίνουν αισθάνονται μια άλλου είδους ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία